Over

Hallo! Mijn naam is Katrien Vits, 29 jaar en leerkracht lager onderwijs.

 

 

Ik dans al van mijn 6de bij jeugdhuis De Klup in Hoegaarden. Op mijn 18de nam ik de danslessen over. Deze danslessen waren voornamelijk voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. Ondertussen zijn we 10 jaar en 7 dansshows verder en heb ik de fakkel doorgegeven. Omdat ik toch de danskriebels bleef voelen, startte ik met danslessen voor volwassenen
 
De laatste paar jaar ben ik veel meer bezig met sporten. Hardlopen, bootcamp, minivoetbal, badminton, ... Ook al vind ik sporten erg leuk, toch werd het soms meer een wedstrijd tegen mezelf en moest het telkens sneller of beter, en was ik enkel nog bezig met prestaties. Waar was het plezier van sporten naartoe?
 
Uiteindelijk kwam ik tot de essentie dat ik bij dans wel alles kon loslaten, genieten, goed voelen en gewoon... AMUSEREN! Ik had al een aantal keer de vraag gekregen van volwassenen om ook voor hun iets op te starten, maar vond nooit het juiste concept. Tot nu...
Een workout waarbij je even alles kan vergeten en alles van je af kan schudden. Waar niks moet en alles mag. Waar het niet uitmaakt of je goed kan dansen, passen onthouden of sierlijk genoeg bent.
 
Een workout waar je niet bezig bent met het aantal calorieën die je verbrandt, het aantal stappen die je zet of waar je alle tijd hebt om na te denken welke vervelende taakjes er nog op de planning staan.
Even alles loslaten, genieten, vergeten, shaken en springen op de leukste beats en de meest swingende muziek. Een 'feel good-momentje' voor jezelf!
 
Meer vragen? Stel ze gerust!